Social media :

Lid worden?

Lid worden?

Word lid

Door de coronacrisis is er natuurlijk een hoop onzeker geworden over je studententijd. De stap om in Leiden te gaan wonen en lid te worden bij een studentenvereniging lijkt opeens een stuk groter. Toch heeft een studentenvereniging in deze tijd juíst veel te bieden.  Door de coronacrisis is het lastiger geworden om nieuwe mensen te ontmoeten en jouw sociale netwerk te vormen, een essentieel onderdeel van je studententijd. Op een vereniging bouw jij wel je sociale netwerk op, waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben. Juist daarom raden wij elke student aan om volgend jaar lid te worden van een vereniging.

Ook dit jaar neemt L.V.V.S. Augustinus, ondanks de coronacrisis, een volwaardige nieuwe lichting aan. Wij vinden het net zo jammer als jullie dat de EL CID niet zoals normaal door kan gaan, maar ondanks dat doen we ons uiterste best om jullie een goede (digitale) introductie van Leiden en onze vereniging te geven. De inschrijvingen zullen 5 augustus digitaal van start gaan. Voor vragen kan je altijd een mailtje sturen naar presentatiekommissie@lvvsaugustinus.nl of kijk op www.elcidopaugustinus.nl. Op deze site vind je al ook al het laatste nieuws over de inschrijvingen en onze Kennismakingstijd.

Mocht je al interesse hebben om lid te worden bij L.V.V.S. Augustinus, vul dan nu het interesseformulier in op de bovenstaande website. Als er meer bekend wordt over de EL CID op Augustinus of de inschrijvingen, ben je als eerste op de hoogte!