Social media :

Restaurant Augustinus

Restaurant Augustinus

Een leids begrip

Het Restaurant

Het Restaurant is in het Leidse een bekend begrip. In de unieke warme studentikoze sfeer zorgen de kok, commissie en eerstejaars voor een heerlijke maaltijd. Heeft u zin om goedkoop en gezellig te eten in Leiden? Dan is het Restaurant van Augustinus een perfecte keuze voor u!

Openingstijden restaurant

Het restaurant is iedere werkdag vanaf 17:30 uur geopend. De keuken sluit om 20:00 uur.

Vijf dagen per week staan onze kok Vichron voor u in de keuken om een lekkere maaltijd van ons menu te bereiden. Het restaurant is een begrip in het leidse en werkt dan ook met een lokale slager, vishandel en groenteboer. Door de unieke structuur worden de prijzen in het restaurant laag gehouden om zo voor iedere student iets te kunnen bieden. De prijzen variëren van € 5,50 voor een daghap tot € 10,- voor een luxe pokébowl. Ook voor de vegetariërs en veganisten is er voldoende keus. Daarnaast is er een ruim en aantrekkelijk aanbod in speciaal bieren. Augustijnen eten vaak in het restaurant, maar ook niet-leden zijn van harte welkom.  Reserveren kan dagelijks na 15:30 door te bellen naar 06-51416024. De keuken is geopend van half 6 tot 8 uur. 

Voor speciale arrangementen, menu's of het reserveren voor groepen vanaf 10 personen, stuurt u een mailtje naar het Bestuurslid Taps-Consumabel, tapsconsumabel@lvvsaugustinus.nl.

Vaste Menukaart