Social media :

Vacature SRA Bestuur

Vacature SRA Bestuur

De SRA zoekt nieuwe bestuursleden!

Heb jij je altijd al in willen zetten voor de verbinding van reünisten met de vereniging? Dan is dit jouw kans!

De SRA


De Stichting Reünisten Augustinus (voormalig Stichting Oud-Leden Augustinus) is in 1986 opgericht om de binding tussen reünisten onderling en van de reünisten met de vereniging te verbeteren. De SRA organiseert borrels en activiteiten en verzorgt nieuwsbrieven en eenmaal per jaar het magazine De Ruijs, waardoor reünisten contact kunnen houden met andere reünisten en op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de vereniging. De donaties van reünisten worden beheerd door de SRA. Een deel van de donaties aan de SRA worden via het Jan Muldersfonds besteed aan vernieuwende activiteiten voor Augustijnen.

Profiel

De SRA probeert alle lichtingen reünisten en hun behoeften te vertegenwoordigen. Heb jij nog veel contact met jouw cordialgenoten, jaarganggenoten en/of andere mensen die je hebt leren kennen gedurende jouw lidmaatschap bij Augustinus? Wil je graag meedenken over manieren waarop reünisten betrokken kunnen worden bij de vereniging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Om de diversiteit in het SRA-bestuur te waarborgen zijn wij in het bijzonder opzoek naar reünisten die voor 2000 lid zijn geworden. Affiniteit met communicatie en/of het opbouwen en onderhouden van relaties met externe organisaties is een pré. Idealiter blijven bestuursleden voor een periode van minimaal 3 jaar betrokken bij de SRA.

Meer informatie

Heeft u interesse in de functie van SRA Bestuurslid? Heeft u vragen over de vacature? Of wilt u meer informatie over wat het inhoudt om SRA Bestuurslid te zijn? Stuur dan mailtje naar secretaris@lvvsaugustinus.nl.