Social media :

Reünisten

Reünisten

Reünistenactiviteiten 2021 - 2022

Na twee jaar kunnen er eindelijk weer fysieke reünistenactiviteiten plaatsvinden. Hieronder staat een lijstje met geplande activiteiten voor vereningsjaar 2021 - 2022. Ter zijner tijd ontvangt u meer informatie over de activiteit. 

Zondag 3 april: Avunculaatborrel 

Vrijdag 8 april: Reünistenvrimibo II (Belhamels tot en met Waaghalzen)

Zaterdag 21 mei: Reünistendag (L.V.V.J. periode)

Vrijdag 17 juni: Reünistenvrimibo III (Lichtingen 1985 - 2000)

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om te mailen naar secretaris@lvvsaugustinus.nl 

Algemeen

Reünisten

De Stichting Reunisten Augustinus (voormalig Stichting Oud-Leden Augustinus) is in 1986 opgericht om de binding tussen reünisten onderling en van de reünisten met de vereniging te verbeteren. De SRA organiseert borrels en activiteiten en verzorgt nieuwsbrieven en eenmaal per jaar het magazine de "Ruijs", waardoor u contact kunt houden met andere reünisten en op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de vereniging.

De donaties van reünisten worden beheerd door de SRA. Een deel van de donaties aan de SRA worden via het Jan Muldersfonds besteed aan vernieuwende activiteiten voor Augustijnen. 

Het Bestuur

Stichting Reünisten Augustinus

Het Bestuur van de SRA bestaat uit reünisten van de vereniging, de Secretaris Vereniging & Bestuurslid Reünisten en de Voorzitter Vereniging. Het bestuur beheert de financiën en het Jan Muldersfonds en geeft de Commissie Reünisten Augustinus advies bij het organiseren van de verscheidene activiteiten. Voor vragen en contact kunt u terecht bij de huidige Secretaris Vereniging & Bestuurslid Reünisten Anna Knops via secretaris@lvvsaugustinus.nl.
 

Cas Noyon Voorzitter
Anna Knops Secretaris
Sjoerd Aelen  Penningmeester
Saskia Heijmans  
Denise de Jong  
Robin van Vleuten  
Wouter Geerts  
   

Wordt reunist en steun Augustinus!

Oud-lid, maar nog geen reünist en zou u graag weer in contact komen met Augustinus? Schrijf u dan nu in als donateur bij de Stichting Reünisten Augustinus (SRA).