Social media :

Studiesubverenigingen

Studiesubverenigingen

Studiesubs

Augustinus hecht naast de sociale activiteiten ook waarde aan de studievoortgang van haar leden. Daarom werkt Augustinus samen met verschillende partners om bijlestrainingen te verzorgen of kortingen te faciliteren voor onze studenten. Er worden bovendien ook met enige regelmaat trainingen op de sociëteit verzorgd ter ondersteuning van de studie. 

RECHTSGELEERDHEID

BonaFide

Bona Fide is de studiesub voor de studie rechtsgeleerdheid en alle afstudeerrichtingen die onder deze studie vallen, zoals fiscaal recht, notarieel recht en recht en economie. 

Om Augustijnen te helpen bij hun studie organiseren wij gedurende het jaar tentamentrainingen voor eerste en tweedejaars rechtenstudenten. Daarnaast organiseren wij kantoorbezoeken en natuurlijk borrels. Ook werken wij samen met andere studieverenigingen door lezingen en kantoorbezoeken van deze verenigingen bij Augustijnen onder de aandacht te brengen.

 

Mocht u meer over ons willen weten kunt mailen naar rechtensub.bona.fide@gmail.com.

Bestuurskunde, politicologie en IBO

InControl

InControl is de studiesub van Augustinus voor studenten uit de richtingen bestuurskunde, politicologie en IBO. Bedrijfsbezoeken, tentamentrainingen, politieke avonden en activiteiten staan centraal. Natuurlijk zijn er ook borrels waarbij alle studenten van Augustinus uit deze studierichtingen een drankje komen doen. Vorig jaar is er een boekenborrel georganiseerd en zijn ze met een grote groep naar Deloitte geweest voor een bedrijfsbezoek. Dit jaar vinden er uiteraard ook bedrijfsbezoeken plaats, maar zal er ook veel aandacht zijn voor de Amerikaanse en Nederlandse verkiezingen! Kom vooral gezellig naar de activiteiten en de borrels!

Psychologie

Deja Vu

Wij zijn de studiesub voor Augustijnse Psychologie studenten en organiseren het hele jaar door activiteiten. Houdt daarom de facebookpagina van Deja Vu dit jaar goed in de gaten! Deze activiteiten bestaan onder andere uit goedkope tentamentrainingen en lezingen over interessante psychologische onderwerpen. Daarnaast werken we ook samen met de andere studiesubs en staat er voor dit jaar onder andere een heuse collegenacht op het programma! Ons doel is mede om de afstand tussen Augustinus en het studeren te verkleinen, zodat men ook kan zien dat er vanuit Augustinus daadwerkelijk veel aandacht is voor de studie!

 Kijk voor meer info op onze facebookpagina:
https://www.facebook.com/Psychologiesub?fref=ts

Geneeskunde & Verpleegkunde

Avicenna

Avicenna is de studiesub voor de studies Geneeskunde en Verpleegkunde. Om Augustijnen te helpen bij hun studie organiseren wij gedurende het jaar leuke studie gerelateerde activiteiten. Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan werkgeversborrels, lezingen bezoeken en natuurlijk borrels. Ook werken wij samen met SILverslagen en Athenastudies. Studieverenigingen benaderen ons weleens om gebruik te maken van onze ruimtes of om door hun georganiseerde activiteiten te promoten. Mocht u meer willen weten of leuke ideeën hebben, kunt u altijd mailen! Het mailadres is avicenna@lvvsaugustinus.nl.