Social media :

FEH

FEH

Fonds Eigen Huis

Na de brand in 1978 besloot de Stichting Eigen Huis om Papengracht 23 te verkopen om de wederopbouw van de Sociëteit Eigen Huis te kunnen bekostigen. De Sociëteit aan het Rapenburg, die sinds 1926 de L.V.V.S. Augustinus huisvest, kon zo worden hersteld. 40 jaar nadat de Sociëteit Eigen Huis zijn zuster Papengracht 23 verloor, komen Rapenburg 24 en Papengracht 23 weer onder de vleugels van de Stichting Eigen huis.

Sparen voor een uitbouw!

Van Rapenburg, naar Papengracht

Met de hereniging van wat historisch gezien met elkaar vervlochten is, zet de L.V.V.S. Augustinus in op een verdere ontwikkeling van de Sociëteit. Met het oog op de toekomst is het Fonds Eigen Huis opgericht. Het F.E.H. heeft als doel te sparen voor een uitbouw en het behoud van het Rapenburg 24. 

Om de uitbouw zo snel mogelijk te realiseren hebben we uw hulp als Reünist, familie van een Lid of huidig Lid hard nodig. Door een doorlopende of eenmalige donatie te doen aan het F.E.H. kunt u aan ons streven bijdragen. Hierdoor kan de huidige Sociëteit een uitbreiding realiseren en zal deze voor toekomstige generaties beter behouden worden.

 

Bent u geïnteresseerd in het geven van een donatie? U kunt elk gewenst bedrag overmaken naar NL70RABO0317536443 t.n.v. Fonds Eigen Huis.